De Boer sponsor van Robert-Jan Derksen (11-9-2010)

Lucas Covers (CEO van De Boer Groep) en Robert-Jan Derksen bezegelen de overeenkomst

 

De Boer, leverancier van tijdelijke accommodaties voor evenementen en zakelijke toepassingen, heeft op het KLM Open 2010 een sponsorcontract voor twee jaar afgesloten met de Nederlandse topgolfer Robert-Jan Derksen. De Boer heeft internationaal een lange geschiedenis binnen de golfwereld en is als leverancier verbonden aan belangrijke toernooien als de international PGA Championships, European PGA Tour en de Ryder Cup.

 

Robert-Jan Derksen, die vanaf 1 januari 2011 zal spelen met het logo van De Boer op zijn kleding, is een zeer vooraanstaande speler die al jaren tot de top van de Nederlandse golfwereld behoort. Ook in 2010 staat hij van alle Nederlandse spelers weer het hoogst genoteerd op de Europese Order of Merit. Met de sponsorovereenkomst wil De Boer haar positie binnen de internationale golfwereld verder versterken.

 

Nastreven van topprestaties

“Ik heb De Boer leren kennen als een professionele organisatie die altijd topprestaties nastreeft en de hoogste kwaliteit biedt. Wat dat betreft passen we goed bij elkaar, ik kijk uit naar onze samenwerking”, aldus Robert-Jan Derksen.

 

Ambassadeur voor De Boer

Lucas Covers, CEO van De Boer, licht de overeenkomst toe: “ Wij zijn zeer verheugd met Robert-Jan in de rol als ambassadeur voor De Boer in de golfwereld. Zijn professionele toewijding en positieve uitstraling in de golfsport sluit fantastisch aan bij de ambitie van De Boer om verder te groeien in deze belangrijke markt”.

 

Over De Boer

De Boer is de internationaal toonaangevende leverancier van tijdelijke accommodaties voor onder andere grootschalige evenementen en festivals, opslag, bagageafhandeling op luchthavens en tijdelijke winkels. Opgericht in 1924 en met het hoofdkantoor in Alkmaar, heeft het bedrijf eigen kantoren in onder andere Duitsland, Groot-Brittannië, België, Frankrijk, Spanje, Zweden en Qatar. De Boer is ook vertegenwoordigd in de Verenigde Staten en Rusland. De onderneming heeft internationaal meer dan 350 medewerkers en tijdens het hoogseizoen loop dit met nog eens 150 tijdelijke krachten op. NPM Capital is sinds augustus 2005 grootaandeelhouder.

www.deboer.com

 
[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 | Archief 2014 ]