STAALBANKIERS VERLENGT CONTRACT (4-9-2010)


Peter de Ruijter heft het glas met Robert-Jan                                           

Robert-Jan Derksen draagt ook komende vier jaar het logo van Staalbankiers

 

 

Nederlands succesrijkste golfer Robert-Jan Derksen heeft zijn sponsorcontract met Staalbankiers verlengd. Derksen draagt ook de komende vier jaar het logo van Staalbankiers op zijn borst. Met deze overeenkomst blijven Derksen en Staalbankiers, sponsor van het eerste uur, elkaar trouw.

Private bank Staalbankiers steunt Derksen al vanaf 2001, het jaar dat hij de basis legde voor zijn lange, succesvolle carrière op de Europese Tour, de 'eredivisie' van Europese topgolfers. Derksen is een uitermate stabiele speler die al jaren tot de top van de Nederlandse golfwereld behoort. Ook in 2010 staat hij van de Nederlandse spelers weer het hoogst op de Europese Order of Merit.

Wederzijds vertrouwen
Derksen is blij dat hij de komende vier jaar verbonden blijft aan Staalbankiers. "Staalbankiers heeft mij vanaf het begin van mijn professionele golfloopbaan gesteund. Het wederzijdse vertrouwen is omgezet in een nieuwe, vierjarige overeenkomst. Dat geeft mij de extra zekerheid dat ik me volledig op golf kan blijven concentreren en ik verwacht het vertrouwen van Staalbankiers te kunnen terugbetalen met goede resultaten."

Inzet en passie
Staalbankiers is trots dat Robert-Jan Derksen zich weer voor vier jaar aan de bank heeft verbonden. "Golf is topsport. Robert-Jan speelt de sport met veel inzet en passie. Naast zijn talent steekt hij enorm veel trainingsuren in het golf. Dat doorzettingsvermogen om jezelf telkens weer te overtreffen en te concurreren met de beste spelers van de wereld spreekt ons enorm aan. Staalbankiers begrijpt zijn drive, ook wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe oplossingen en naar het verbeteren van onze dienstverlening. Wij zijn dan ook blij dat Robert-Jan de komende jaren onze ambassadeur en boegbeeld blijft", legt Henrietta Smeekes van Staalbankiers uit.

 

 
[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 | Archief 2014 ]