Robert-Jan en State of Art verlengen contract (11-12-2008)

Onder het toeziend oog van de c.e.o van State of Art Evelyne Westerman ondertekent Robert-Jan de overeenkomst

Het Nederlandse kledingmerk State of Art en golfprofessional Robert-Jan Derksen hebben hun sponsorovereenkomst verlengd met een periode van twee jaar. Al sinds de start van zijn carrière als tourprofessional zijn Robert-Jan Derksen en State of Art met elkaar verbonden.

Nederlands beste golfer sloot het seizoen 2008 af met een zeer goede prestatie op de Volvo Masters in Valderrama. Met een gedeelde 13e plaats schaarde hij zich onder wereldtoppers als Padraig Harrington en Sergio Garcia. Eerder in het seizoen werd Derksen 2e op het BMW Asian Open. Hij eindigde uiteindelijk als 54ste in de Order of Merit.

Ondanks het niet winnen van een toernooi op het hoogste niveau kijk ik terug op een zeer solide jaar 2008.Met een uitgebreid fitnessprogramma deze winter zal ik in het nieuwe jaar sterker aan de start staan als ooit tevoren. Het doel in 2009 is wederom een plaats bij de beste 60 op de Order of Merit, maar vooral het winnen van een toernooi op de Europese Tour.

Het sponsorcontract met Derksen zorgt voor een nadrukkelijke aanwezigheid van State of Art in de golfwereld. Een wereld die in de optiek van het kledingmerk nauw aansluit bij de collecties en het imago van State of Art: casual en sportief. De samenwerking tussen het kledingmerk en Derksen gaat verder dan uitsluitend kledingsponsoring. De afgelopen jaren was de golfer bijvoorbeeld -als onderdeel van de samenwerking- aanwezig bij de opening van nieuwe State of Art stores en op een relatiedag voor retailers. Ook de komende jaren geeft de topgolfer op dergelijke momenten invulling aan de samenwerking met State of Art.

 
[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 | Archief 2014 ]