Nieuwe sponsor voor Robert-Jan Derksen (30-9-2008)

Huizen, 30 september 2008 - Door het ondertekenen van het contract met Grondgedachte Beheer B.V. heeft topgolfer Robert-Jan Derksen er een nieuwe belangrijke sponsor bij. Vanaf het afgelopen KLM Open is het logo van Grondgedachte al te zien geweest op de shirts van Derksen. Opvallend aan deze overeenkomst is dat Robert-Jan Derksen wordt uitbetaald in vierkante meters grond.

ĎWij zochten een goede golfer op de European Tour om onze naamsbekendheid te vergroten en onze autoriteit in de markt te benadrukken. Vooral de professionele en betrouwbare uitstraling van Robert-Jan sluit perfect aan bij onze organisatie en biedt de mogelijkheid om ons als sponsor te onderscheiden', zegt Marco Vos directeur van Grondgedachte.

De samenwerking met Grondgedachte levert Robert-Jan Derksen ondermeer een aantal strategisch goed gelegen percelen grond op. Deze gronden liggen in een gebied waar de kans aanzienlijk is dat in de toekomst het bestemmingsplan ervoor wordt gewijzigd in woningbouw of industrie, waardoor de prijs aanzienlijk zal stijgen.ĎIk vind het interessante materie waar Grondgedachte zich mee bezighoudt en tegelijkertijd levert deze constructie mij een mooi deel van mijn pensioen op,' aldus Robert-Jan Derksen.

Grondgedachte

Grondgedachte biedt de mogelijkheid aan voor zowel constitutionele als particuliere beleggers om professioneel te investeren in grond waarvan de bestemming op termijn kan wijzigen, met een potentiŽle waardestijging tot gevolg. Beleggers kunnen zelf op het internet zoeken welke gebieden en percelen de meeste kans maken op bestemmingsverandering. Het beleggingsconcept van Grondgedachte biedt de mogelijkheid om eenvoudig een grondportefeuille samen te stellen van geografisch gespreide kavels. Aangeschafte percelen worden middels notariŽle akte op naam van de belegger gezet. Het succes van Grondgedachte en haar beleggers is zich inmiddels aan het bewijzen.

http://www.grondgedachte.nl

 
[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 | Archief 2014 ]