Hulp voor weeskinderen in Tanzania (19-8-2008)

Een lid van de Kennemer benaderde mij verleden jaar met de vraag of ik in 2008  zijn Stichting Vrienden van Tanzania , net zoals vorig jaar Roots 4 Kids, wilde steunen met een internetveiling tijdens het KLM Open 2008.

Ik heb zijn website ( www.svvt.nl) bekeken en wat ik daar gelezen heb, heeft mijn volle steun en daar werk ik dit jaar graag aan mee. Evenals Roots 4 Kids probeert Vrienden van Tanzania  wezen en kansarme kinderen te ondersteunen en ze,vooral via een goede opleiding, naar een betere toekomst te helpen.

 

De Stichting steunt een groot aantal kinderen om hun school te kunnen afmaken, zorgt bij een aantal lagere scholen ervoor dat het aantal boeken van 1 op 12 leerlingen naar 1 op 3 gaat, zodat er op elke bank een boek ligt en er door alle kinderen geleerd kan worden. Ze runnen een eigen weeshuis met 90 kinderen en hebben plannen om nog twee of drie weeshuizen elders te gaan bouwen.

Belangrijk vind ik ook dat de Stichting geen kosten maakt en dat alle donaties rechtstreeks in de projecten gaat. Naast lokaal toezicht gaan de bestuursleden 3-4 per jaar( op eigen kosten) naar Tanzania om de projecten controleren.

 

Net als verleden jaar heb ik weer een aantal items geselecteerd die naar de hoogste bieder gaan. Bieden op één van de items is heel eenvoudig. Stuur een email met Uw bod en vermelding van het item naar : veiling@robertjanderksen.com

 

De hoogste bieder op dinsdag 9 september om 1600 uur wordt eigenaar van het item.

 

Wilt U niet bieden maar wel de Stichting Vrienden van Tanzania steunen of meer informatie hebben, kijk dan op www.svvt.nl .

 

U kunt bieden op:

 

- Gesigneerde Polo ( minimaal 100 Euro)

- Gesigneerde putter Robert-Jan 2006 (minimaal 250 euro)
- Gesigneerde Trui (minimaal 150 euro)
- Dozijn gesigneerde pro v1 golfballen (minimaal 100 euro)

- Gesigneerde handschoenen ( minimaal 50 euro)
- Gesigneerde lobwedge Cleveland ( minimaal 250 Euro)

 

De Stichting Vrienden van Tanzania ( SVVT) voegt daar nog het volgende aan toe:

- Doosje met 12  SVVT golfballen ( min € 100)

- Aangekleed rondje golf op de Kennemer met Bestuurslid SVVT ( min € 125 pp,max 6 personen)

- Deelname aan het Arusha International Double Dutch Golftoernooi ten bate van onze weeskinderen      op  2 november 2008 plus verzorgde 7 daagse safarireis naar Tanzania inclusief ticket KLM

 (min € 3500 pp)

 
[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 | Archief 2014 ]