Nieuw hoofdsponsorcontract met Het Rijk Golfbanen (12-8-2008)

PERSBERICHT: Maandag 11 augustus 2008 om 12.00 uur hebben tourprofessional Robert-Jan Derksen en Jacqueline Lambrechtse hun handtekening gezet onder een nieuw hoofdsponsorcontract. De komende drie jaar heeft Het Rijk Golfbanen wederom  haar naam verbonden aan de beste tourprofessional van Nederland van dit moment. Onder het toeziend oog van journalisten en genodigden uit de golfwereld werd getoost op de verlenging van de samenwerking.

Tourprofessional, Robert-Jan Derksen heeft in de afgelopen jaren laten zien dat hij behoort tot de Europese top en in 2007 eindigde hij op een 36e plaats in de Order of Merit. In de eerste helft van het golfseizoen 2008 heeft Robert-Jan al een aantal mooie klasseringen neergezet, waaronder een 2e plaats op het BMW Asian Open in Shanghai. Ook de tweede helft van het seizoen ziet hij met vertrouwen tegemoet. Uiteraard hoopt hij tijdens het KLM Open van 21 t/m 24 augustus a.s. voor een goede prestatie te kunnen zorgen. In de afgelopen week heeft Robert-Jan zich, samen met zijn coaches, geconcentreerd op het aanscherpen van zijn korte spel.

Het Rijk Golfbanen is de overkoepelende organisatie van Het Rijk van Nijmegen, Het Rijk van Nunspeet, Het Rijk van Margraten en Het Rijk van Sybrook. Het Rijk heeft veel vertrouwen in Robert-Jan Derksen en zijn ambities voor de toekomst. Evenals Robert-Jan heeft Het Rijk Golfbanen ook ambitieuze plannen. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de aanleg van 9 extra holes op golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Volgens golfbaanarchitect Alan Rijks worden het ruime, uitdagende holes  geļntegreerd in het landschap waarbij rekening wordt gehouden met de bestaande baan. Door de zandgrond is de baan het gehele jaar bespeelbaar. Dit is volgens Jacqueline Lambrechtse, een groot voordeel ten opzichte van banen met een andere grondsoort. Medio 2009 kan er gespeeld worden op de nieuwe holes. Het Rijk van Nijmegen is dan de grootste golfbaan van Nederland met 45 volwaardige holes. Na de uitbreiding beschikt Het Rijk Golfbanen met 4 golfbanen over 117 holes waarbij leden, bedrijven en greenfeespelers van harte welkom zijn, aldus Jacqueline Lambrechtse. En natuurlijk kunnen alle gasten rekenen op kwaliteit en gastvrijheid.

Robert-Jan Derksen is betrokken bij de ontwikkelingen van Het Rijk Golfbanen, zoals de uitbreiding bij Het Rijk van Nijmegen. Dat ook steeds meer jeugdspelers lid worden van de golfbanen van Het Rijk is een positieve ontwikkeling volgens Robert-Jan Derksen. In het jaar van de jeugd bij Het Rijk zijn er diverse jeugdaktiviteiten georganiseerd waaronder een jeugddag met Robert-Jan Derksen en de jeugdtour.

Het Rijk Golfbanen gaat ervan uit dat de verlenging van het hoofdsponsorcontract de samenwerking tussen beiden partijen verstevigt en dit contract een bijdrage zal leveren aan de ambitieuze doelstelling van Nederlands beste tourprofessional.

Groesbeek, 11 augustus 2008

 
[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 | Archief 2014 ]