STATE OF ART verlengt sponsorovereenkomst (13-10-2006)

 

Golfprofessional Robert Jan Derksen golft ook het komende jaar in de kleding van State of Art. Derksen speelt al vijf jaar in kleding van het Nederlandse topmerk.
Het sponsorcontract is met een jaar verlengd. State of Art heeft in Derksen een ambassadeur voor het kledingmerk en verstevigt de komende jaren de relatie met de golfsport verder.

Het sponsorcontract met Derksen zorgt voor een nadrukkelijke aanwezigheid van State of Art in de golfwereld. Een wereld die in de optiek van het kledingmerk nauw aansluit bij de collecties en het imago van State of Art: casual en sportief.
De samenwerking tussen het kledingmerk en Derksen gaat verder dan uitsluitend kledingsponsoring. De afgelopen jaren was de golfer bijvoorbeeld -als onderdeel van de samenwerking- aanwezig bij de opening van nieuwe State of Art stores en op een relatiedag voor retailers. Ook de komende jaren geeft de topgolfer op dergelijke momenten invulling aan de samenwerking met State of Art.

Eerlijke kleding
Het productieproces van kleding van State of Art in Turkije werd eerder dit jaar door de consumentenvereniging Goede Waar & Co beloond met de Goede Waar Award. Onderzoek van die vereniging was lovend over de productie van linnen kleding van State of Art. Goede Waar & Co prees de manier waarop bij de fabriek het water wordt gezuiverd en afval hergebruikt. State of Art scoorde daardoor het hoogste van alle onderzochte merken op het gebied van milieu.

 
[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 | Archief 2014 ]