Het gaat weer beginnen. (18-1-2006)

Het lijkt wel of ik net mijn laatste put heb gemaakt in het Hong Kong Open, maar inmiddels is het 6 weken later en begint morgen het Abu Dhabi Golf Championship. De winter is voorbij gevlogen. Na Hong Kong een week op vakantie geweest om uit te rusten van het lange seizoen, en daarna druk bezig geweest met ons nieuwe huis.

Vanaf begin januari heb ik de clubs weer tevoorschijn gehaald en ben ik weer gaan trainen. Paar keer bij Tom geweest om te checken hoe het met mijn swing was en een enkele keer wat holes gespeeld om toch een beetje in het ritme te komen. Helaas waren de condities in Nederland niet echt goed, maar een aantal dagen naar het buitenland zag ik ook niet echt zitten omdat onze schema's al zo intensief zijn dat je je krachten ook een beetje moet sparen.

Morgen start ik om 8.15 vanaf de eerste tee. Met relatief weinig voorbereiding zijn de verwachtingen laag. Ook speel ik morgen met de, voor mij, nieuwe titleist pro v1 x. Een iets hardere bal dan dat ik gewend ben, maar daardoor is die ook wat langer en dat is tegenwoordig met de steeds langer wordende banen toch wel een belangrijke factor aan het worden. Nadeel is natuurlijk dat je met een hardere bal minder touch hebt.

Na Abu Dhabi speel ik volgende week het Qatar Masters in Doha en daarna de Dubai Dessert Classic. Deze week zie ik dan ook meer als voorbereiding voor de twee weken erna.

 
[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 | Archief 2014 ]