STAALBANKIERS TEKENT 2-JARIG SPONSORCONTRACT (19-11-2004)

Staalbankiers is verheugd te kunnen mededelen dat het sponsorcontract met Robert-Jan Derksen op 12 november jl voor twee jaar is verlengd. De overeenkomst werd getekend in het sfeervolle hoofdkantoor van Staalbankiers in Den Haag. Deze verlenging ligt in de lijn met de plezierige en succesvolle samenwerking die tussen beide partijen al sinds 2001 bestaat. Het sponsorschap stelt Robert-Jan Derksen in de gelegenheid zich ook in de komende periode volledig op de Europese Tour te richten.

 

Golf in Nederland wordt makkelijk geassocieerd met ontspanning en persoonlijk contact. Golfer Robert-Jan Derksen voegt daar als golf professional, positieve gedrevenheid en professionaliteit aan toe. Dit zijn voor Staalbankiers eveneens belangrijke sleutelwoorden in de dienstverlening. Staalbankiers associeert zich daarom graag met golf en geeft daar met het sponsorschap van Robert-Jan Derksen verder uiting aan. ‘Tijdens de Staalbankiers golfdagen zijn zowel Robert-Jan als zijn collega Nienke Nijenhuis bijvoorbeeld aanwezig om onze gasten de nodige golftips te geven. De positieve en persoonlijke benadering van beiden wordt door onze relaties zeer op prijs gesteld”, aldus Erik van de Merwe, voorzitter van de directie Staalbankiers a.i.

 

Golfer Robert-Jan Derksen heeft ook in 2004 diverse successen behaald. Zo eindigde hij als beste Nederlandse speler tijdens het KLM Open en zal hij samen met Maarten Lafeber deelnemen aan de World Cup die deze week in Sevilla van start gaat. Robert-Jan Derksen eindigde in 2004 eveneens als beste Nederlandse golfer op een 63e positie in de Volvo Order of Merit. Dit is een belangrijke graadmeter voor de professionele golfer die actief is op de Europese Tour.

 
[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 | Archief 2014 ]