Ambasadeur Private Greens (5-5-2004)

PERSBERICHT

Private Greens sponsort topgolfer Robert-Jan Derksen

Onlangs zetten Robert-Jan Derksen en Pieter de Wit van Private Greens hun handtekeningen onder een contract, waarbij Private Greens zich voor een periode van minimaal twee jaar als sponsor aan Robert-Jan Derksen verbindt. De sponsoring heeft een tweeledig karakter: financieel en facilitair. De definitieve bekrachtiging van de afspraken vond plaats onder het goedkeurend oog van vader en manager Jan Derksen en Bart van de Kamp van Master Grass op golfbaan Het Rijk van Nijmegen, de home course van Robert-Jan Derksen.

Greens in topconditie

Private Greens legt kunstgras greens aan voor particulier gebruik. Zusterbedrijf Master Greens doet datzelfde voor de professionele markt zoals voor golfbanen en hotels. De kunstgras greens bieden gebruikers de mogelijkheid hun korte spel te oefenen en te verbeteren. Ze zijn ongevoelig voor weersinvloeden of schimmels en onder alle omstandigheden speelklaar. Kunstgras greens zijn altijd in topconditie. Een kunstgras green in de tuin biedt meer dan uitsluitend serieuze oefenfaciliteiten. Het is tevens een bron van vermaak, waarop met familie of vrienden vaak ontspannende put-wedstrijdjes spontaan georganiseerd worden.

Beter putten

Voordat Robert-Jan Derksen besloot zich aan Private Greens te verbinden, testte hij de kunstgras greens uitputtend. Omdat hij van mening is dat zijn putten nog voor verbetering vatbaar is, onderzocht hij of hij zijn techniek op een kunstgras green kon verfijnen. Die test viel positief uit. Een kunstgras green blijft onder alle omstandigheden hetzelfde, waardoor zelfs minieme onvolkomenheden bij het putten sneller aan het licht komen en te verbeteren zijn. Uiteraard was zijn testgreen door Private Greens op dezelfde stimp-snelheid gebracht als die waarop hij op de Europese Tour speelt. De snelheid van de green is namelijk aan te passen door meer of minder te walsen of te vegen. Zodoende zijn de greens zowel voor de professionele als voor de recreatieve golfer steeds een uitdaging. Rond de greens zijn tevens een fringe en afslagplaatsen aan te brengen. Ook Robert-Jan beschikt nu thuis in Nijmegen over een kunstgras green van Private Greens.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Pieter de wit van Private Greens

Schoonoordstraat 1

5582 HM Waalre

tel.: 040 222 30 70

fax: 040 222 16 17

e-mail: pieter@private-greens.com

 
[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 | Archief 2014 ]