Golfjuniors van start in nieuwe jaar (20-2-2008)

Gisteren waren we met de Caroline, Michael en Willem bijeen op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen voor de aftrap van een nieuw seizoen Golfjuniors. Robert-Jan legde uit wie er allemaal bij het team Derksen betrokken zijn, van manager tot coaches tot sponsors. Daarna volgde een korte uiteenzetting van het huishoudelijke reglement van Golfjuniors.

Vervolgens werd het programma voor dit jaar besproken. Het is altijd een heel gepuzzel om tussen alle toernooien, trainingen, competitie, schoolschema's e.d tot een aantal data te komen, maar na wat kleine aanpassingen hebben we toch een mooi schema in elkaar gezet. Jullie moeten maar geregeld op onze site kijken wat we allemaal gaan doen. Onze site zal uiteraard ook nog aangepast worden aan de nieuwe samenstelling van ons team. We verwachten dit ergens in april gereed te hebben.

Na het 'administratieve' deel, konden we dan eindelijk naar de driving range om met de trackman te gaan werken. Het apparaat dat alle gegevens van de bal kan 'zien', zoals de balvlucht, afstand, hoogte, spinrate etc. Heel interessant en zeer leerzaam voor de juniors. Gaan we zeker vaker doen dit jaar. Het werd wel erg koud aan het eind van de dag en de kop warme chocolademelk was dan ook zeker welkom!

We besloten het officiŽle gedeelte met een stuk tekst van Bob Rotella. Daarna zijn we gezellig gaan eten. Kortom: een erg gezellige en leerzame dag.   

Robert-Jan heeft de komende weken weer een aantal toernooien, zodat onze volgende activiteit begin april gepland staat. We zullen dan wederom met de trackman gaan werken en we gaan een avondje Masters kijken met commentaar van Robert-Jan!

 
Terug naar

[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 ]