Caroline Karsten/Michiel Kraaij nieuwe Golfjuniors (7-1-2008)
Persbericht:

Na een selectiedag op de Hilversumse Golfclub, heeft Robert-Jan Derksen uit vier door hem geselecteerde talentvolle jeugdspelers, gekozen voor Caroline Karsten en Michael Kraaij.

Beiden hebben het afgelopen jaar goede resultaten laten zien en ik ben zeer onder de indruk van wat ik op de selectiedag van hun heb gezien. Ook in mijn gesprekken met hen, is mij duidelijk geworden dat beiden professioneel met hun sport bezig zijn, aldus Robert-Jan.

Samen met Willem Vork bestaat Golfjuniors nu dus uit drie jonge golftalenten. Ondanks zijn drukke wedstrijdschema, maakt Robert-Jan graag tijd vrij voor de jeugd en Golfjuniors zal dit jaar dan ook weer een aantal leuke, maar vooral ook leerzame activiteiten organiseren.

We zijn bezig met het organiseren van een trainingsstage naar Valderrama of Loch Lomond. Tevens gaan we weer naar een Europees Tourtoernooi waarbij de juniors allerlei opdrachten meekrijgen. Verder zal Robert-Jan weer een aantal oefenrondes met hun spelen voor belangrijke toernooien en zullen we veelvuldig met de trackman werken. De rest verklappen we nog niet, aldus Femke Derksen, die de activiteiten van Golfjuniors coördineert. Kijk daarvoor gewoon regelmatig op onze site www.golfjuniors.nl.

We hebben er enorm veel zin in om met de nieuwe club te gaan werken, aldus Robert-Jan.
 
Terug naar

[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 ]