Selectie nieuwe golfjunior(s)! (23-12-2007)

Afgelopen weekend heeft Robert-Jan 4 talentvolle jeugdspelers, twee jongens en twee meisjes, waarvan we de namen nog even geheim willen houden, uitgenodigd op de Hilversumse Golfclub. De bedoeling was om eerst 9 holes te spelen en daarna een kennismakingsgesprek te hebben, maar helaas was de baan door vorst en mist beide dagen gesloten.

Het programma werd omgegooid en Robert-Jan heeft eerst aan spelers en ouders uitgelegd wat Golfjuniors is en welke activiteiten we zoal door het jaar heen organiseren. Daarna is Robert-Jan met ze naar de driving-range gegaan en werden alle slagen doorgenomen en werden er tevens kleine wedstrijdjes gespeeld. Vervolgens moesten de talenten schriftelijk een aantal vragen beantwoorden en werd er nog lang doorgepraat.

Robert-Jan zal in de komende weken de moeilijke beslissing moeten gaan nemen welke jongen en welk meisje hij in 2008 zal gaan toevoegen aan zijn team. Met Willem erbij betekent dit dat Golfjuniors komend jaar uit drie personen zal bestaan! Zodra hij eruit is, zullen wij uiteraard als eerste de namen bekend maken.

Robert-Jan heeft weer erg veel zin om volgend jaar met de jeugd te gaan werken! Namens Golfjuniors wensen wij iedereen hele gezellige feestdagen en een gezond, sportief succesvol en gelukkig 2008!

 
Terug naar

[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 ]