Recente resultaten juniors (18-10-2007)

Jullie hebben even moeten wachten op weer wat resultaten, maar dat heeft natuurlijk ook te maken met het feit dat er in deze periode gewoonweg minder toernooien zijn en Willem en Maaike weer hard aan het werk zijn op school.

In het EK voor dames-landskampioenen, The European Club Trophy Ladies, dat gespeeld werd van 27 t/m 29 september in Wuppertal (Duitsland) zijn de dames van De Pan, met Maaike, derde geworden. Winaar werd een team uit Duitsland, Golfclub Hubbelrath. In het individuele klassement werd Maaike 15de.

Afgelopen weekend vond het NK Matchplay voor jongens en meisjes t/m 21 jaar plaats op de mooie baan van Herkenbosch bij Roermond. Willem verloor weliswaar in de eerste ronde van Dylan Boshart (2&1), maar was toch tevreden omdat hij eindelijk weer eens goed spel liet zien, zo vertelde hij. Maaike deed niet mee aan dit kampioenschap omdat zij momenteel met de andere winnaars van de Van Lanschot tour in Zuid-Afrika verblijft! Winnaars werden Martijn Vermei en Kyra van Leeuwen.

Terwijl Maaike in Zuid-Afrika zit, vertrekt Willem morgen naar Portugal om naar zijn idolen in het Portugal Masters te gaan kijken.

Verder gaan we binnenkort weer met z'n allen bij elkaar zitten om over het afgelopen jaar Golfjuniors te praten. We evalueren de resultaten, maar ook vele andere aspecten die Golfjuniors belangrijk vindt, worden onder de loep genomen. Tevens zal worden besloten of Maaike en Willem doorgaan naar volgend jaar. Spannend dus!

 
Terug naar

[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 ]