Superscore van Maaike!!! (24-9-2007)

Gisteren vond op golfbaan Best de tweede en laatste finaleronde plaats van de Van Lanschot Jeugdtour en werden er evenals vorige week tijdens de eerste finaleronde op De Goyer twee keer 18 holes gespeeld. Maaike kwam de eerste 18 holes in 79 slagen binnen, mede veroorzaakt door twee triple bogeys. 's Middags verbaasde zij echter alles en iedereen en vooral zichzelf door een score neer te zetten van -7 (65)!! Ja, jullie lezen het goed, 65! Het was tevens een baanrecord! Door deze geweldige ronde eindigde Maaike met een totaalscore van +13 als gedeeld tweede in het eindklassement en mag zij dus mee naar Zuid-Afrika! Hartstikke leuk en heel erg verdiend. Van harte, Maaike!

Helaas verging het Willem minder goed. Hij was al nagenoeg kansloos voor de Afrika-reis, maar wilde toch heel graag laten zien wat hij kan. Helaas kwam hij niet verder dan rondes van 76 en 78 en hij eindigde met een totaal van +28 op de 17de plaats. Uiteraard zal Robert-Jan zodra hij weer wat meer tijd heeft, samen met Willem gaan analyseren waar het aan ligt en hoe het beter kan.

Bij de jongens plaatsten zich uiteindelijk Daan Huizing (winnaar met een totaalscore van -1), Sven Maurits, Reinier Saxton, Robin Kind en Dennis Asselbergs voor de reis naar Zuid-Afrika. Bij de meisjes won Marieke Nivard zeer overtuigend met een score van par. Naast Maaike, plaatste ook Karlijn Zaanen zich voor Zuid-Afrika. Namens Golfjuniors allemaal van harte gefeliciteerd en heel veel plezier gewenst!

 
Terug naar

[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 ]