Willem toch van start op Nationaal Open (9-8-2007)

Afgelopen dinsdag heeft Willem samen met Robert-Jan een oefenronde gelopen op de Hilversumsche waar vanaf donderdag 9 augustus t/m zondag 12 augustus het Nationaal Open Heren wordt gespeeld. Willem sloeg de ballen erg goed en had dan ook alle vertrouwen in dit toernooi.

Op woensdag echter tijdens een oefenronde, schoot er iets in zijn nek en kon hij niet meer verder spelen. Hij werd behandeld door een fysiotherapeut, maar deelname aan het Nationaal Open was zeer twijfelachtig geworden. Een grote teleurstelling voor Willem. Na een warm bad ging Willem vroeg naar bed. De volgende ochtend voelde zijn nek nog ongeveer hetzelfde aan en dacht Willem dat hij definitief niet kon spelen. Hij ging toch nog een keer langs bij de fysiotherapeut en het ineens ging het daarna een stuk beter. Willem besloot na overleg met de fysiotherapeut en met Robert-Jan toch te starten.

Samen met Robert-Jan als caddie kwam Willem dan toch nog tot een score van 75 en staat hij op de gedeelde 48ste plaats. Het putten kon beter en aan die nek heb ik gewoon niet meer gedacht, zei Willem in een reactie na afloop. Dapper hoor Willem en succes voor morgen!

 
Terug naar

[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 ]