Zilver Oranje-girls + 4e plek Oranje-boys (14-7-2007)

In de finale, die vanwege het slechte weer helaas werd ingekort tot 1 foursome en 2 singles, werd Nederland met 2-1 verslagen door Zweden. De beide singles werden door de Zweedse meisjes gewonnen. Maaike verloor op het nippertje met 1&0. De foursome was niet meer relevant en die heeft Zweden dan ook op de 16de hole kado gegeven aan Nederland, die op dat moment met 1 up voorstond. Een zilveren medaille is toch een super prestatie van Maaike en haar†girls. Gefeliciteerd!

De jongens konden niet op tegen ItaliŽ en verloren met 3-0. Willem speelde de foursome met Floris de Vries. Op hole 13 hoefden ze echter al niet meer verder omdat ItaliŽ de derde plek al in de pocket had. Op dat moment stond Willem 1 up. Ondanks dat de teleurstelling overheersde, is de 4e plek toch een mooie prestatie!

Volgende week spelen beide juniors het Riverwoods Open op Toxandria. Een sterk toernooi waar veel internationaal jeugdig talent aanwezig zal zijn. Om de juniors zo goed mogelijk voor te bereiden, zal Robert-Jan met hun een oefenronde gaan lopen. Golfjuniors wenst Maaike en Willem alvast veel succes en natuurlijk hopen zij op veel fans langs de baan!

 
Terug naar

[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 ]