Resultaten juniors (1-7-2007)

Op zaterdag 30 juni werd op golfbaan De Hoge Kleij te Leusden, de thuisbaan van Maaike!, de 4e Van Lanschot Jeugdtour gehouden. Maaike maakte +6 (78) mede door een 7 op de par 3 tweede hole. Heel jammer, want daardoor eindigde zij net buiten de top drie en werd ze vierde.

Willem deed niet mee aan de derde en vierde Van Lanschot Jeugdtours. Hij zat de afgelopen weken veel in Engeland. Vorig weekend om de kwalificatie te spelen voor het ELTK Heren. Helaas verloor hij deze kwalificatie van Tristan Bierendboordspot, waardoor deze laatste zich als zesde speler voegde bij het team van ELTK heren. Afgelopen weekend speelde Willem in Engeland het Sir Henry Cooper Junior Masters Golf Championship, een internationaal jeugdtoernooi wat elk jaar de beste spelers onder de 18 jaar uit heel Europa ontvangt. Willem had scores van 71, 74, 74 en 71 waarmee hij een keurige 15de plaats behaalde.

Komend weekend vertrekken Maaike en Willem naar Noorwegen, respectievelijk Denemarken voor de ELTK's Girls en Boys. Zij zullen samen met hun teamgenoten proberen de felbegeerde titel in de wacht te slepen. Wij wensen ze hierbij heel veel succes. We houden jullie op de hoogte!

 
Terug naar

[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 ]