Competitieronde 3 (25-4-2007)

Afgelopen weekend speelde Maaike met haar team De Pan op De Koninklijke Haagsche tegen het team van Broekpolder. Na de foursomes, alleen Maaike! won samen met Charlotte Machielsen, stond De Pan met 4-2 achter.

Het kwam dus aan op de middag-wedstrijden. Maaike won haar single op hole 16. Ook de andere meiden deden het goed en uiteindelijk werd er met 13-5 gewonnen. Door het winnen van de op papier twee zwaarste tegenstanders staat De Pan nu op een 1e plaats in de poule. Maar er moeten nog altijd twee wedstrijden gespeeld worden. Komend weekend tegen Almeerderhout en vervolgens nog tegen de Sallandse.

Willem was afgelopen weekend competitievrij. Hij moet komende zondag met zijn team Noordwijk tegen 't Sybrook en vervolgens nog tegen Princenbosch.

Tevens is er komend weekend de 1e wedstrijd van de Van Lanschot-Jeugdtour op de Twentsche en dinsdag 1 mei is het NK Strokeplay t/m 18 jaar op De Efteling. Het zijn drukke tijden voor onze juniors. Wij wensen ze veel succes. Degene die de scores willen volgen van de Van Lanschot-Jeugdtour, moeten zaterdag even kijken op de jeugd-site van www.golfsite.nl

 
Terug naar

[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 ]