Robert-jan met Golfjuniors naar Valderrama! (19-3-2006)
Van 4 t/m 6 maart hebben de beide Golfjuniors Maaike Naafs en Willem Vork in het kader van het Golfjuniors-programma een trainingsstage gehad in Zuid-Spanje. Na vertrek uit het sneeuwachtige Nederland stond Robert-Jan met zijn twee protegees een paar uur later al op de baan van Sotogrande, die ooit als toneel diende voor Qualifying school voor de Europese Tour. De drie dagen werden optimaal benut, waarbij de nadruk lag op het bekend raken met condities zoals die op de tour aanwezig zijn. Vooral de greens op Valderrama waren snel, zeer snel.

Het was voor beiden een geweldige ervaring om samen met Robert-Jan te spelen op een van de mooiste banen van Europa, waar ieder jaar ook de Volvo Masters wordt gespeeld. Mede dankzij Pieter van Doorne (Robert-Jan’s partner in de Dunhill Links, die lid is op Valderrama), werden letterlijk alle deuren geopend op de baan die slechts is weggelegd voor de ‘happy few’.

Naast het trainen en spelen op de golfbaan werd er ’s avonds ook veel tijd besteed aan andere belangrijke onderwerpen. Zo werd er uitgebreid gesproken over coursemanagement (niet geheel onbelangrijk op een baan als Valderrama), maar ook wat er zoal nodig is om de top te bereiken.

Kortom, drie zeer leerzame dagen die de basis vormen voor een uitgebreid programma.

 
Terug naar

[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 ]