Activiteiten Golfjuniors 2007 (17-1-2007)
Na een winterstop hebben we afgelopen weekend onze agenda's weer bij elkaar gelegd de activiteiten voor komend jaar te bespreken. Dat was uiteraard een heel gepuzzel, maar uiteindelijk hebben we een mooie kalender in elkaar gezet.

Maaike en Willem zullen komend jaar veelvuldig met Robert-Jan oefenrondes gaan lopen voor belangrijke toernooien. Daarnaast zal er net als vorig jaar een bezoek worden gebracht aan Harold Swash in Liverpool om hun puttechniek weer even te checken en waar nodig aan te scherpen. Verder zullen we naar een Europees Tour-toernooi gaan, waar ook achter de schermen gekeken kan worden. Dit jaar gaan we in juli naar Hamburg. Tevens zullen de juniors geregeld gebruik gaan maken van de Trackman: het apparaat dat alle gegevens van de bal kan 'zien', zoals de balvlucht, de afstand, de hoogte, de spinrate etc. Tijdens het KLM-Open volgt dan nog een mentale sessie met Alan Fine en een gesprek met Robert-Jan's caddie Rick.

Op het programma staat tevens nog vermeld: een mediatraining, een sponsordag bijwonen en een trainingsstage in het buitenland. Deze activiteiten zijn echter nog niet definitief en afhankelijk van het schema van Robert-Jan aan het einde van het seizoen.

Kortom: het wordt weer een interessant jaar, dus ik hoop dat jullie regelmatig zullen afstemmen op onze site om de belevenissen van Maaike en Willem te volgen.

 
Terug naar

[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 ]