Jeugd met Robert-Jan naar Loch Lomond (15-9-2011)


Op de tee van hole 6 v.l.n.r Dylan, Ileen, Robert-Jan, Charlotte en Daan     foto (c) Kevin McGlynn

Het was vroeg dinsdagochtend 13 september. Om 5.45 uur arriveerden de winnaars van de reis met Robert-Jan naar Loch Lomond (Ileen Domela Nieuwenhuis, Charlotte Puts, Daan Huizing en Dylan Boshart) op Schiphol. Er werd gespeeld op de prachtige baan aan het bekende meer, één dag in typisch Schots weer (sterke wind en regen) en één dag in de zon. Er werd gegeten in het statige Rossdhu House en geslapen in schitterende kamers op het resort.

In de baan lette Robert-Jan vooral op de beslissingen die werden genomen, course-management, putten en algehele houding. Hij gaf iedereen aanwijzingen en stof om over na te denken. ’s Avonds tijdens het eten vertelde Robert-Jan uitgebreid over zijn leven op de Tour en over zaken zoals reizen, management, sponsors, fitness, voeding etc. De talentvolle jeugd was zeer leergierig, stelde veel vragen en de sfeer onderling was top!

‘We hadden een mooie mix van twee KLM Open deelnemers en twee nog jonge talenten. Het is super om te werken met vier spelers die zo gedreven zijn als deze groep’, aldus Robert-Jan.

Ileen, Charlotte, Dylan en Daan hebben zelf een stukje geschreven voor onze site.

13 en 14 september, 2 super dagen, die ik niet snel zal vergeten. Loch Lomond is een baan die al zijn verwachtingen waarmaakt. De baan wordt elke dag geprepareerd alsof de Europese Tour morgen langskomt en de service en gastvriendelijkheid is super. We hebben 1 keer 18 holes gespeeld in de regen en 1 keer in de zon èn met een eigen caddie. Robert-Jan liep mee en gaf ons tips, waar ik heel veel van geleerd heb. Dinsdagavond hebben we heel gezellig gegeten en Robert-Jan vertelde veel. We vonden dat de gangen zo snel achter elkaar kwamen, maar toen bleken we al drie uur aan tafel zaten! Ik wil Robert-Jan en Femke enorm bedanken dat ze mij de kans hebben gegeven om dit mee te maken en ik heb er erg van genoten.
Ileen

Ik vind het initiatief wat Robert-Jan heeft met Golfjuniors geweldig. De tijd en energie die hij erin steekt, is zeldzaam voor hem en voor ons. Deze twee dagen voelde alsof je een week lang wat geleerd hebt. De directe feedback die je krijgt tijdens je rondes is super, daar leer je het meeste van. De passie, liefde en ervaring die Robert-Jan erin legt, dat is geweldig. Niks is teveel of te moeilijk. Voor alles is de tijd. Geweldige dagen. Super bedankt en op naar de volgende keer ;)
Dylan

Ik vond het echt twee fantastische dagen! Het ontvangst toen je op Loch Lomond kwam, hoe alles geregeld was (zelfs een eigen caddie), het was echt super! Ik heb veel geleerd van Robert-Jan, hij heeft heel veel verteld, en veel dingen zetten je aan het denken. Ook veel geleerd met putten. Ik heb ook echt genoten van de baan, die lag er perfect bij. De overnachting op Loch Lomond was ook echt gaaf, heb er lekker geslapen.... haha! Ik heb echt veel geleerd deze dagen en heb ervan genoten, bedankt Robert-Jan en Femke!
Charlotte

Het waren twee prachtige, leerzame en leuke dagen op een hele bijzondere plek. Ik wil Robert-Jan bedanken voor zijn deskundige hulp. Zijn visie is gericht op de wereldtop en dat prikkelt mij om dingen waar je dacht aardig goed in te zijn, nog beter te maken.
Daan


Ileen en Robert-Jan                                                                              foto (c) Kevin McGlynn

 
Terug naar

[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 ]