Wie wil er mee naar Loch Lomond? Schrijf je nu in! (14-6-2011)

Voor 2011 heeft Robert-Jan voor een andere opzet gekozen van zijn Golfjuniorsconcept. Op 13 en 14 september 2011 zal hij samen met vier topspelers een bezoek brengen aan één van de mooiste golfbanen van Europa, Loch Lomond, Schotland. Daar krijgen ze een programma aangeboden waarbij aandacht zal worden besteed aan o.a. course-management, voorbereiding voor toernooien, mentale training en er zal gediscussieerd worden over alles wat er bij het leven van een tourprofessional komt kijken. ‘Een geweldig initiatief van Robert-Jan en zeker heel leerzaam voor onze jeugd om twee dagen met een van onze beste spelers van de Tour op stap te mogen’, aldus Jeroen Stevens, directeur van de NGF.

Welke talenten gaan er mee met deze geheel verzorgde reis naar Loch Lomond? Robert-Jan heeft besloten dat twee spelers zich kunnen kwalificeren via de Zomerwedstrijd (28 t/m 30 juli) en het Nationaal Open (17 t/m 20 aug). De speler en speelster, die zich hebben aangemeld via lochlomond@golfjuniors.nl en die het minst aantal slagen hebben over de totaal 7 rondes van bovengenoemde wedstrijden, kwalificeren zich voor deze unieke kans. De andere twee spelers zal Robert-Jan aanwijzen via een wild-card. Deze wild-cards (speler en speelster) kunnen voor iedereen zijn, bijvoorbeeld een jong talent of een amateur die de overstapt waagt naar de Tour of misschien wel een playing professional die tegen de top aanhikt, maar er niet in slaagt om door te breken.

Dus, wil je in september graag met Robert-Jan mee naar Loch Lomond en ben je geboren voor
1 januari 1998, schrijf je dan in door vòòr 25 juli aanstaande een mailtje te sturen naar lochlomond@golfjuniors.nl en vermeld daarin je naam, geboortedatum, telefoonnummer en handicap en vertel kort waarom nou juist jij mee wil naar Loch Lomond.  Enkele dagen na het National Open zal Robert-Jan alle namen bekend maken. ‘Ik kijk er enorm naar uit weer met jong talent te gaan werken en mijn ervaringen met hen te delen, om hen zo weer een stapje dichter bij de top te brengen’, aldus Robert-Jan. Kijk ook op onze website www.golfjuniors.nl.

 
Terug naar

[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 ]