Tessa 2e in VL-finale en naar Schotland! (13-9-2010)


Tessa in aktie                                                                                   foto: Kuuk van den Berg

In de twee finalerondes van de Van Lanschot Jeugdtour, die afgelopen weekend gespeeld werd op de Sallandsche, heeft Tessa een mooie 2e plaats behaald. De prestatie was extra goed omdat Tessa halverwege de 2e ronde struikelde over een boomstronk en met hevige pijn in haar enkel toch gewoon doorspeelde. In die resterende holes wist ze ook nog 3 birdies te maken. Met twee keer een rondje 75 eindigde Tessa op de 2e plaats in deze finale en op de 3e plaats in het overall-klassement. Hierdoor mag zij begin oktober een week naar St. Andrews, Schotland, waar ze ook het Dunhill Championship zal bezoeken. De andere winnaars van deze mooie reis zijn Giulia van den Berg, Charlotte Puts, Darius van Driel, Robbie van West, Jeroen Krietemeijer, Max Albertus en Teemu Bakker.

Na afloop van de wedstrijd liet Tessa haar enkel onderzoeken in het ziekenhuis. De enkel is zwaar gekneusd en ze moet voorlopig met drukverband lopen. Hopelijk is zij op tijd hersteld voor de strokeplaykampioenschappen t/m 18 jaar, komende zaterdag op de Efteling.

 
Terug naar

[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 ]