Wie is Tessa de Bruijn? (10-1-2010)


Tessa aan het trainen

Het nieuwe jaar is alweer in volle gang, maar helaas valt er momenteel door sneeuw en vorst weinig te golfen. Geen golfnieuws dus over onze junioren, maar daarom nu even tijd om Tessa, onze 4e Golfjunior wat nader aan jullie voor te stellen.

Tessa is 17 jaar oud en woont in Capelle aan den IJssel. Ze volgt momenteel aan de Hoge School te Rotterdam de HBO-opleiding commerciële economie, sportmarkerting & management. Zij golft sinds haar 10e en is momenteel lid van de Noordwijkse Golfclub en G&CC Capelle aan den IJssel. Haar exacte handicap is 3,2. Binnenkort verschijnt er op deze site een pagina volledig gewijd aan Tessa en daar kunnen jullie nog veel meer over haar lezen.

Over Golfjuniors zegt zij het volgende:
'Ik vind het initiatief Golfjuniors een enorme stimulans voor jonge spelers om zich te kunnen ontwikkelen tot een completere golfer. Ik vind het geweldig dat een zeer ervaren Europese tourspeler, die Robert-Jan is, mij deze kans biedt en mij zijn vertrouwen geeft hiervoor. Dit waardeer ik dan ook enorm. Het is voor mij een extra motivatie om nog harder (beter en gerichter) te werken aan mijn progressie. Deze kans om veel van hem te kunnen leren zal ik dan ook met beide handen aangrijpen. Ik verwacht dat ik naast de basiskennis die mij de afgelopen jaren is bijgebracht meer verdieping in het golfspel kan krijgen en alle zaken die daarmee samenhangen'.

 
Terug naar

[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 ]