Vier Golfjuniors in 2010! (10-12-2009)


v.l.n.r Michael, Willem, Caroline en Robert-Jan tijdens het eindejaarsetentje

Gisteren hadden wij, zoals ieder jaar in december, onze jaarlijkse eindevaluatie. Deze vond plaats op golfbaan Het Rijk van Nunspeet. De middag begon heel onverwachts voor de junioren met een interview door Gerard Louter voor Golfweekly. Robert-Jan had samen met Gerard enkele lastige vragen bedacht voor de junioren. De interviews werden opgenomen op video en naderhand teruggekeken en geanalyseerd. Erg leerzaam, zowel voor de junioren als voor Gerard en Robert-Jan.

 

Daarna werd overgegaan naar het serieuzere gedeelte van de dag. Robert-Jan had met ieder van de junioren apart het eindejaarsgesprek. Hierin komen niet alleen de resultaten van het afgelopen jaar aan bod, maar met name ook andere ‘aspecten’ die Robert-Jan heel belangrijk vindt in de weg naar de top.

 

Besloten werd dat Caroline, Michael en Willem allemaal doorgaan naar 2010! Zeker een reden om met elkaar te proosten en vol goede moed het nieuwe jaar in te gaan!

 

Tijdens dit eindejaarsetentje had Robert-Jan nog een verrassing voor de drie junioren in petto. Hij kwam met de mededeling dat er een 4e Golfjunior bijkomt in 2010 en wel Tessa de Bruijn. Tessa is 17 jaar en lid van de Noordwijkse Golfclub. Via Tom o’Mahony is Robert-Jan met haar in contact gekomen. Ondanks dat Tessa zich onlangs niet gekwalificeerd heeft voor de NGF-selectie, ziet Robert-Jan zeker mogelijkheden om haar naar een hoger niveau te brengen. ‘Ik ben onder de indruk van haar swing en haar motivatie’. ‘Volgens mij moeten de resultaten veel beter kunnen en ik hoop hier mijn steentje aan te kunnen bijdragen’, aldus Robert-Jan.

 


Tessa de Bruijn


 
Terug naar

[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 ]