Resultaten ELTK's (16-7-2006)

Het dames-junioren team (t/m 21 jaar!) met Maaike speelden de afgelopen dagen op 'De Pan' bij Utrecht. Ze gingen als vijfde door naar de kwartfinales waarin ze helaas verloren van Frankrijk, één van de favorieten. Een vijfde plaats was nu nog het hoogst haalbare. Er werd gewonnen van Wales, maar helaas verloren van Duitsland, zodat de zesde plaats een feit was. Maaike speelde een belangrijke rol in de foursomes, die ze in de twee laatste partijen allebei won. Super Maaike, wij zijn trots op jou dat je als 15-jarige in een team t/m 21 jaar een goede prestatie hebt weten neer te zetten!

Willem speelde met het jongens-team (t/m 18 jaar) in Zweden op de Bokskogens Golfclub bij Malmö. Ook zij gingen door naar de kwartfinales, maar verloren daarin helaas van Zweden. Ook voor hen was een vijfde plaats dus het hoogst haalbare en deze plek werd ook heel knap bereikt! Er werd gewonnen van België en vervolgens van Frankrijk. Willem, je hebt super gespeeld!

Komende week wordt van 19 t/m 22 juli het Riverwoods Junior Open gespeeld op Golfclub Toxandria bij Breda. Ter voorbereiding hierop zullen Maaike en Willem een oefenronde met Robert-Jan gaan lopen. Golfjuniors wenst hen veel succes de komende dagen!

 
Terug naar

[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 ]