Competitie: juniors allemaal door met hun teams! (13-5-2009)

Afgelopen weekend vond de laatste poulewedstrijd plaats in de landelijke competitie. Caroline was met De Pan al zeker van plaatsing voor de kruisfinales op zaterdag 23 mei. Zij spelen als poulewinnaar tegen Houtrak. De andere kruisfinale bij de dames gaat tussen Noordwijk en de Noord-Nederlandse. De winnaars van beide partijen spelen dan op zondag 24 mei de finale.  

Bij de heren plaatsten zowel Willem met Noordwijk als Michael met Houtrak zich voor de kruisfinales. Noordwijk eindigde als 2e in de poule en zij spelen tegen De Pan. Houtrak eindigde eveneens als 2e in hun poule en zij spelen tegen Prise d'eau.

Voor diegene die willen gaan kijken: zowel de heren- als de dameskruisfinales worden gespeeld op zaterdag 23 mei op Golfclub Best. Op zondag 24 mei vinden dan de finales plaats, eveneens te Best. Succes junioren!

Aanstaande zaterdag staat de 1e Van Lanschot Jeugdtourwedstrijd op het programma. Deze wordt gespeeld op Golfclub Prise d'Eau.

Onlangs hebben de junioren met Robert-Jan een oefenronde gespeeld op de Noord-Nederlandse ter voorbereiding op het Nederlands Strokeplay-kampioenschap eind deze maand. Het was weer een leerzame dag, waarin vele aspecten van het golfen werden doorgenomen. Robert-Jan let hierbij met name op course-management, afstandscontrole, mentale houding etc. Hij was hier positief over en we kijken dan ook met zijn allen uit naar het komende seizoen!

 
Terug naar

[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 ]