Activiteiten Golfjuniors 2009 (11-2-2009)

We zijn al weer een tijdje bezig met de voorbereidingen voor een nieuw jaar Golfjuniors. Zo gaan we een bezoek brengen aan één van de toernooien op de Europese Tour, waar de junioren een kijkje achter de schermen kunnen nemen. Het ligt in de planning om eind juli naar de Scandinavian Masters in Zweden te gaan, maar als de junioren zich zelf kwalificeren voor toernooien in het buitenland in dezelfde week, dan kiezen we een ander toernooi. 

Verder zal Robert-Jan weer regelmatig een oefenronde met de junioren spelen voor belangrijke nationale toernooien. Ook zal er weer met de trackman worden geoefend. Tevens krijgen de junioren de gelegenheid te werken met de verschillende coaches van Robert-Jan.

Daarnaast krijgen ze een vervolg op de mediatraining van vorig jaar, gaan we een middagje golfregels doornemen, laten we de junioren een sponsordag van Robert-Jan meemaken en gaan we waarschijnlijk aan het einde van het seizoen op trainingsstage naar het buitenland, waar we het jaar zullen evalueren.

Kortom, weer genoeg interessante en leerzame activiteiten. Uiteraard houden we jullie via deze website weer op de hoogte van alles rondom Caroline, Michael en Willem.

 
Terug naar

[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 ]