Hole in one Caroline! (25-8-2008)

Omdat ik de afgelopen dagen in Zandvoort bij het KLM Open was, heb ik helaas niet een recent verslag kunnen schrijven van de prestaties van Caroline en Michael. Maar beter laat dan nooit. Het afgelopen weekend vond er in Ierland het Brits Amateur Strokeplaykampioenschap voor Dames plaats met Caroline, en in Denemarken was het individuele EK voor heren-amateurs, waar Michael aan mee deed.

Caroline had een prima eerste ronde van 72 slagen op de baan van Malone GC in Belfast. In de tweede ronde maakte zij op de par-3 vijftiende een hole-in-one! Met een score van 71 nam zij hiermee tevens de leiding over. De derde en vierde ronde kon zij het goede niveau helaas niet vasthouden en met rondjes van 75 en 82 werd zij uiteindelijk gedeeld 24ste. Marieke Nivard was met +4 uiteindelijk de beste Nederlandse op een gedeeld 6de plek.

In Denemarken op de Esbjerg GC kon Michael helaas geen indruk maken. Met scores van 79 en 77 (+14) miste hij ruimschoots de cut die op +6 lag. Richard Kind werd uiteindelijk de beste Nederlander met een mooie 2e plek!

Willem heeft tijdens het KLM Open nog een goed gesprek gehad met Alan Fine, de mentale coach van Robert-Jan. Altijd weer leerzaam, aldus Willem.

 
Terug naar

[ Archief t/m 2008 | Archief 2009 | Archief 2010 | Archief 2011 | Archief 2012 | Archief 2013 ]